Brugen af ​​nonwoven tørservietter

Tørre babyservietter
De samme servietter, der bruges på hospitaler, disseultra bløde bomuldsservietterhar ingen kemikalier eller noget tilsat og er perfekt til følsom hud.Bare tilsæt vand og tør!De er gode til bleskift, aftørring af hænder, ansigt eller andet.

Inkontinensservietter og ældrepleje
Dissestore vaskekludeer gode til hjemmepleje og plejehjem til inkontinens og anden ældrepleje.Disse inkontinensservietter er til engangsbrug for at undgå krydskontaminering og kan ikke skylles ud.

Multifunktionsservietter
Dissetørre servietterkan bruges som rengøringsservietter derhjemme, bløde bomuldsservietter eller en lang række andre anvendelser.Tykke, bløde og ikke slibende, de kan bruges på næsten enhver overflade sikkert.

Ansigts- og kropsservietter
Lige så tyk som papirhåndklæder, men så blød og skånsom som servietter, kan disse servietter bruges til ansigt og krop til makeupfjernelse, rensning og enhver anden brug.De er perfekte til brug på følsom hud.

Hvorfor vælgeHuasheng tørservietter?

TOP KVALITET KROPSRENGØRINGSservietter
Forkæl din hud med største omhu ved at bruge disse superbløde og stærke tørre renseklude, der er perfekte til alle former for rensningsformål – makeupfjernelse, badning, inkontinens, almindelig hudplejerutine og meget mere!

FANTASTISK TIL BABYPLEJE OG FØLSOMHED
Disse tørre babyservietter er designet til ultimativ pleje på sart og følsom hud til børn, teenagere og voksne.De er ligesom de klude, der bruges på hospitaler og gode til bleskift og rengøring af din baby.

UFUGTET OG EKSTRA BLØD
I modsætning til fugtede vådservietter tørrer de ikke ud, og uskylbare servietter reducerer andre risici for spredning.Engangsvaskeklude er blødere og absorberer mere fugt end genanvendelige klude, som skal være mere ru.

TIL HJEMME ELLER PROFESSIONEL BRUG
Opbevar vores servietter på badeværelset, soveværelset eller et hvilket som helst rum i hjemmet for nemt at rengøre noget.De er perfekte til ældrecentre, hospitaler, skoler, plejehjem, sundhedsfaciliteter og enhver professionel indstilling.


Indlægstid: Feb-07-2023